Få din egen hjemmebiograf

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)

Det har aldrig været billigere at få sin egen hjemmebiograf. Fordelen ved en hjemmebiograf er, at du får en super oplevelse, hver gang du ser film, og ikke kun når du tager i biografen. Hvis du samtidig laver popcorn, kan du sammen med familien eller vennerne få næsten samme oplevelse, som du kan i biografen.

Højtalere og skærmen er det helt centrale, hvis du skal have en god hjemmebiograf.

Højtalere
De fleste bruger bare højtalerne på deres fjernsyn, når de ser film. Hvis du skal have oplevelsen af at sidde i en biograf i dit hjem, er det vigtigt, at du køber surround sound. Surround sound placeres foran dig og bagved dig og desuden skal du have en forstærker. Alle ting hører med til de fleste surround sound sæt, du skal bare spørge i din lokale hi-fi butik eller søge på internettet.

Skærm
Når det kommer til skærmen, er der to ting du kan gøre. Enten skal du vælge et stort fladskærmsfjernsyn. De fleste eksperter peger på, at et Plasma fjernsyn er at foretrække i forhold til LCD fladskærme.

Ellers skal du vælge et lærred, som kommer langt tættere på selve biografoplevelsen. Med et lærred skal du købe en projektor, som fungerer på samme måde som i biografen. Fordelen ved denne løsning er, at du kan få det klart største billede, men det kræver selvfølgelig også mere plads end en fladskærm. Hvis du har plads er det helt klart det værd. Det er dog også en del dyrere end fladskærme. Du kan se eksmepler på projektor og lærred her.

En ting er sikkert, hvis du investerer i en hjemmebiograf. Du fortryder det ikke.

Få din egen hjemmebiograf, 5.0 out of 10 based on 2 ratings

Tags: , , , , , , , , ,

 • Jeg tror det er enhver mands drøm at have sådan en hjemmebiograf, men jeg må sige fra det andet køns synsvinkel, så er det bestemt også en drøm for mig. Det må da være helt fantastisk at kunne få den oplevelse hver gang man ser film.
  Tror ikke jeg er den eneste tøs der vil elske det. Og slet ikke set fra den synsvinkel at man jo kan blive inviteret med i bio af kæresten flere gange om ugen ; )

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Jan

   Helt sikkert enhver mands drøm! Men som du siger tror jeg også kæresten er vild med de hyggelige timer i hjemmebioen…den kan jo også vise romantiske komedier :o)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)