Boligtips til den aktive familie med småbørn

Boligindretning er en disciplin, som enhver person kan beskæftige sig med – men kun de bedste kan mestre på et professionelt plan. Skal man indrette en bolig til den aktive familie med småbørn, skal man lægge hovedet i blød før man foretager sig yderligere. Det kræver mange timers planlægning og en kreativ sans, hvis det skal blive en succes.

tidensbolig-boligtips

Skab legeplads til dine børn

Børn skal have lov til at være børn, hvorfor de selvfølgelig skal have plads til at lege og have det sjovt. Begraver du din bolig i møbler, vil der kun være minimal legeplads til dine børn, hvilket er en skam. Dette råd er særligt vigtigt at have i baghovedet, når man skal indrette et eller flere børneværelse(r).

Det er ikke kun børn, men også voksne, der sætter pris på, at der er plads til bevægelse. Går man jævnligt og falder over sine møbler, og savner man mere plads til at boltre sig på, bør man indrette sin bolig på ny.

 

Forkæl dine guldklumper med børnemøbler i høj kvalitet

Familiens mindste medlemmer fortjener naturligvis de bedste møbler. Der er rig mulighed for at købe børnemøbler i høj kvalitet, uden at det behøves at gøre ondt på bankkontoen. Stig Leander er en af de personer, som har forståelse for, at børnemøbler og kvalitet skal gå hånd i hånd. Han designer og skaber møbler under navnet, Leander, som har eksisteret i mange år efterhånden.

Leander har bl.a. gjort sig bemærket med sine tremmesenge, børnesenge og juniorsenge, som er solgt i mange tusinde eksemplarer siden virksomhedens opstart. Vil du også købe kvalitetsmøbler til dine børn, så køb Leander produkter her.

 

Indret et hjemmefitness og skab en sundere hverdag

At have børn kan være et fuldtidsjob i sig selv, men det behøves ikke at være lig med, at man glemmer alt om sport, motion og sundhed. Er der plads til det, kan man overveje at indrette sit eget hjemmefitness med de vigtigste træningsmaskiner og træningsudstyr.

Man kan købe stort set alle træningsmaskiner til hjemmebrug, hvilket gælder alt fra romaskiner og løbebånd til multimaskiner og træningsbænke. Skal man i første omgang købe én træningsmaskine, som træner og aktiverer hele kroppen, kan man overveje en romaskine. Romaskiner er tilegnet både mænd og kvinder i enhver aldersgruppe. Du kan bestille en romaskine til hjemmet på nettet, hvis du drømmer om at komme i god form.

 

Vælg én stil – og følg den

Den helt store udfordring ved at indrette en bolig er, at man skal holde sig til én stil. Har du valgt en stil, skal du holde fast i den stil, hvis din boligindretning skal være gennemført. Det fører sjældent til noget godt at kombinere forskellige stilarter.

En fast stil er ikke lig med, at du skal holde dig til én farve. Det er dog ingen hemmelighed, at der er nogle farver, der passer bedre sammen end andre. Der er intet i vejen for at lege med forskellige farver, så længe boligindretningen ikke går hen og fremstår kaotisk og usmagelig.