Boxsleep gør det nemt for dig at forny soveværelset

Hvis du gerne vil have en fornyelse af soveværelset eller blot en udskiftning af sengen foretaget på den nemmeste måde, så bør du læse med her. Hos bedrenætter.dk er det lige nu muligt at benytte sig af konceptet Boxsleep. Boxsleep er et koncept, Bedre Nætter har udviklet for at gøre det nemt, overskueligt og ikke mindst trygt at købe en seng online. Konceptet går i bund og grund ud på, at du får din seng leveret til døren, og den er klar til brug med det samme. Det eneste du skal gøre er, at montere sengens ben.
Denne løsning gør det ekstra nemt for dig, der gerne vil investere i en ny dobbeltseng.

Mange muligheder indenfor dobbeltsenge

Hos Bedre Nætter findes der et bredt sortiment af dobbeltsenge. Alle modeller er med både dobbeltfjedrelag og enten pocket- eller multipocketfjedre. Denne løsning er væsentlig for din komfort og er dermed også en af grundene til, hvorfor disse modeller er en del af Bedre Nætters sortiment.
Du er dermed sagt garanteret et kvalitetsprodukt med høj komfort, hvis du vælger en dobbeltseng fra Bedre Nætter. Der er dog mange andre faktorer der spiller ind, også. Skal madrassen være af latex eller memory foam, skal sengen være høj eller lav, hvilket design og farve ønsker du osv. Dette er alt sammen nogle valg, man kan tage med sig selv eller sammen med sin partner, mens man undersøger de forskellige muligheder her.

Husk topmadrassen

Når du vælger ny dobbeltseng, skal du gøre dig selv den tjeneste at overveje, om en topmadras kunne være noget for dig. En topmadras tilføjer lige det sidste til komforten i din seng. Ønsker du for eksempel, at din seng skal være allergivenlig, så bør du tage et kig her, hvor du kan se, hvad en Mayan Green topmadras kan betyde for komforten i din dobbeltseng.