Daglig luksus med håndklædevarmer

Skab luksus i hverdagen med en håndklædevarmer i badeværelset. Med en håndklædevarmer har du altid dejligt varme og tørre håndklæder lige ved hånden, når du træder ud af brusekabinen. En håndklædeholder er hverken særlig dyr eller pladskrævende, og du opnår således eksklusivitet i hverdagen uanset budget og tilgængelige kvadratmeter.

HåndklædevarmerHvad er en håndklædevarmer?
En håndklædevarmer er en hurtig, sikker og effektiv måde at tørre og/eller opbevare håndklæder og tøj på. En håndklædevarmer kan anvendes både dag og nat, da den er forsynet med en indbygget sikkerhedsfunktion, som automatisk regulerer styringen og afbryder strømmen i tilfælde af fare. En håndklædevarmer monteres typisk direkte på væggen, men der findes også mange alternative designs til indbygning i muren eller som et fritstående element på gulvet. Hvilken type håndklædevarmer du bør vælge afhænger både af dine behov og af badeværelsets størrelse.

Hvilken håndklædevarmer bør du vælge?
Inden du vælger en håndklædevarmer, bør du gøre dig klart, hvilke behov du har i det daglige. En uforholdsmæssig stor håndklædevarmer er ufornuftig rent energimæssigt, men omvendt skal den naturligvis kunne dække jeres behov uden at skabe besvær i dagligdagen. Særligt børnefamilier kan med fordel vælge en mere ressourcestærk håndklædevarmer, da der som oftest vil være rigeligt med vådt overtøj, fugtigt træningstøj, huer og halstørklæder.

Placeringen af din håndklædevarmer
Placeringen af din håndklædevarmer bør stemme overens med badeværelset størrelse og stil. Selvom der findes mange smukke og æstetiske designs indenfor kategorien håndklædevarmer, bør den stadig placeres så diskret som muligt. Har du mulighed for at placere din håndklædevarmer i nærheden af badeområdet, vil det være mest praktisk, men som oftest vil det være flottere at sætte den mere diskret, bag en dør eller lignende. Vær dog opmærksom på ikke at skærme din håndklædevarmer for meget inde, da det kan udgøre en brandfare.

Dobbelt funktion
Har du et badeværelse med begrænset plads, kan det være rigtig smart at investere i en håndklædevarmer. Den fungerer nemlig også som en effektiv el-radiator, og du får således to funktioner i ét, oven i købet i et lækkert design, der er lige til at hænge op på væggen, hvor det ikke skæmmer rummets stil. En håndklædevarmer bruger som udgangspunkt 60 W, hvilket er standart i de fleste danske badeværelser.

Håndklædevarmer som modulsystem
Skal det være særligt eksklusivt, kan du vælge en håndklædevarmer, der kan indbygges i væggen, så alle rør og ledninger er skjult, og kun de funktionelle dele er synlige. Producenter af denne type håndklædevarmer tilbyder ofte individuelle designløsninger, så du kan sammensætte dine moduler efter egne ønsker og behov. Det er desuden muligt at vælge en håndklædevarmer, der er termostatreguleret, hvilket giver et mere klimavenligt badeværelse, til glæde for både pengepungen og miljøet.


Tags: , , , ,