Stilfulde pauser i en daybed

Opnå eksklusivitet, høj funktionalitet og stor arbejdsglæde med en stilfuld daybed til kontoret. En daybed er et must-have til alle arbejdspladser, som ønsker at udstråle stil og klasse, samtidig med at medarbejdernes komfort er i højsædet. En daybed er et alsidigt møbel med mange funktionsmuligheder. Brug den i venteværelset og receptionen eller som den perfekte ramme omkring medarbejdernes pauser og kreative tænkeplads.

daybedHvad er en daybed?
Daybed er møblet, hvor du kan genoplade batterierne og hente ny energi til arbejdet. Det er også det perfekte møbel til at vente komfortabelt og med stil. Trænger dine medarbejdere til en powernap midt på dagen, er en daybed det rette sted. Den polstrede, let fjedrende hynde skaber optimal komfort og i samklang med de stilfulde ben opnås et harmonisk helhedsindtryk, hvor funktionalitet og design går hånd i hånd. En daybed kan sammenlignes med en kombination af en seng og en sofa, som er enkel og elegant i designet, og som er behagelig både at sidde og ligge i.

Daybed designere
Stadig flere designere føjer daybed til deres møbelkollektioner. Både i ind- og udland vinder daybed ind, når det gælder eksklusive kontormøbler. Det betyder, at du har et stort udvalg og kan vælge netop den daybed, som bedst matcher din smag og kontorets stil. Vælg en daybed fra Carl Hansen & Søn, Rene Hougaard, Z Gallerie, Cocoon, Jonathan Adler eller en af de mange andre dygtige designere, som tilbyder kontormøbler i høj kvalitet.
 
Inspiration
Brug din daybed i kontorfællesskabet, i venteværelset, i konsultationen, i receptionen, på hjemmekontoret, til udstillinger, i butikker, i omklædningsrummet eller i hallen. Uanset hvor du vælger at placere din daybed, vil den indbyde til behagelige pauser i dagens travlhed og yde både medarbejdere og kunder et komfortabelt hvil. Sæt dit personlige præg på din daybed med flotte, mønstrede puder eller ved at hænge et matchende maleri eller en flot plakat op på væggen bagved. Du kan også stille en gulvvase eller en smuk plante ved siden af din daybed og på den måde understrege oase stemningen.

Snup en powernap på din daybed
Verdens førende søvnforskere anbefaler en powernap i løbet af arbejdsdagen. Blot 30 minutter om dagen kan føre til bedre humør, større produktivitet, bedre koncentration og forbedrede mentale evner. For at få størst muligt gavn af dagens pause, er det vigtigt, at du har de rette rammer, og her er en daybed ideel.

Styrket effektivitet og arbejdsglæde
At sidde bøjet ind over skrivebordet eller hænge tilbagelænet i en kontorstol gør det næsten umuligt at få fuld udnytte af dagens pause. Med en daybed har du mulighed for at give både krop og hjerne en tiltrængt pause, som styrker sin effektivitet og arbejdsglæde. Undersøgelser viser, at medarbejdere som tager en powernap producerer mere og bedre end medarbejdere, som ikke tager en lur. En daybed kan altså være en rigtig god investering til arbejdspladsen, som med garanti vil blive budt hjertelig velkommen af alle ansatte.


Tags: , , , , ,