De nyeste trends til indretning af stuen

Sponsored Post Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Det er mørkt og koldt udenfor, og vinteren står lige for døren. Men findes der noget hyggeligere end at smide sig i sofaen og varme sig under et lækkert uldtæppe med en varm kop kakao i hånden. Men trænger din stue også til en make over, inden de hyggelige sofastunder for alvor indhenter os? Her får du tre gode råd til, hvordan du får din stue til at se moderigtig og indbydende ud.

wuti

De små forandringer

Det første råd omhandler små og billige forandringer, som dog kan gøre en stor forskel. Invester i en hylde eller flere, som du kan pynte med små, fine keramikting såsom krukker, vaser og lysestager. Her er de grønne og blå nuancer de hotteste farver denne vinter. Begge mørke, flotte farver som med sikkerhed vil give din stue et nyt og moderne tvist. Sørg her for at vaserne i din stue er fyldt med årstidens blomster, så du skaber en ekstra hyggelig stemning.

Et andet bud er her at investere i pyntepuder eller en lækker plaid. Vælg igen de grå, blå eller grønne nuancer – og du vil med sikkerhed skabe stil og hygge i din stue.

Vægbilleder er også højeste mode. Vælg enten et personligt billede til at pryde væggene i din stue – eller vælg et billede med dyreprint eller blomsterprint. Vægbilleder tilføjer desuden et personligt look til din stue og findes i mange forskellige prislejder. Hvis du efter nogle år ikke længere finder billederne pæne, kan du let udskifte dem med nogle nye og stilrigtige billeder.

 

Trænger du til en ny sofa?

Føler du, at det snart er tid til at investere i en ny sofa til din stue? En grå eller blå sofa med træben er i år allerhøjeste mode. En sådan sofa vil give din stue et retro-look, som du vil have glæde af mange år fremover. Et godt råd er her at vælge en farve, som falder i din smag, så du ikke bliver træt af dit farvevalg om nogle år.

Et godt råd til børnefamilien er at købe en hjørnesofa. En stor familiesofa kan samle hele familien til mange hyggelige stunder fremover. Lædersofaen ville her være ideel, da den i modsætning til stofsofaen let kan tørres af, hvis den skulle blive beskidt.

 

Et nyt, smart møbel

Du kan også vælge at pifte din stue op med et helt nyt møbel. Her er træbenene også højeste mode. Køb et flot sofabord med træben, som med sikkerhed vil klæde din stue. Hvis du er modig, kan du købe den i en grøn eller blå nuance – ellers er den hvide farve også en trend, som med sikkerhed vil eksistere mange år fremover.

Du kan også investere i et tv-bord, som desuden kan bruges som opbevaringsmøbel. Dette vil specielt være ideelt til børnefamilierne, da et tv-bord kan rumme børnenes spil og legetøj. Find tv-borde her.  Her kan du igen være modig og lege med farverne eller blot vælge et tv-bord i en enkel og tidsløs farve.