Den perfekte indflyttergave

xakt - rikkesolbergOplever du også at din bekendte er kommet ind på sit drømmestudie og skal flytte? De fleste skal flytte for at gå på deres drømmestudie hvilket betyder at du skal til at ud og finde den rigtige indflyttergave til din ven, veninde eller familie. Der findes forskellige gaver du kan give, men hvilken en er den rigtige og vil personen blive glad for gaven. Herunder er der samlet lidt forskellige ideer og inspiration til hvilke gaver du kan give din bekendte.

Til den hyggelige altan

Skal du hjem til en, som har en fin altan kan det være en god ide at købe noget til altanen. Det er for det meste ikke det første man køber selv når man flytter ind, så når andre tænker på det, bliver de fleste positivt overrasket. Du kan købe en stol fra HAY ud til altanen,  som vil skabe en god hygge. HAY har to modeller, som kunne være en fin mulighed for eksempel den lille have stol Hay Palissade Arm Chair Havestol, som er en mindre stol og kan stå på de fleste altaner. Har din bekendte en lidt større altan kan du overveje stolen Hay Palissade lounge Chair High Havestol, den er lidt større men man ligger også mere ned i den. Disse to stole vil med sikkerhed klæde altanen. Er budgettet lidt mindre kan man købe en plante ud til altanen og købe en Ferm Living Hexagon Pot, den koster omkring de 349DKK og vil se stilet ud på enhver altan.

Lidt til stuen

Vil du give en gave, som kan ses indenfor kan du overveje  at give et plaid til sofaen. Der findes mange forskellige typer og forskellige prisklasser på plaider, så der skulle gerne være lidt for enhver smag. Et som kan anbefales er de flotte plaider fra Normann, de findes i mange farver og passer ind i mange forskellige hjem.  Alle nævnte ting til hjem og altan og mere inspiration kan findes på denne webshop.

Gaven der ikke er til hjemmet

Er det en pige du skal give en indflyttergave og har hun allerede de fleste ting til sin indretning, så kan du overveje at give en blød gave i stedet, for eksempel et par nye bukser fra Mads Nørgaard eller også en taske fra Day Birger et Mikkelsen. Er det mere den retning du tænker, så kan du finde meget mere inspiration på denne webshop.