Designerlamper til din bolig

Den vigtigste egenskab for en lampe er selvfølgelig, at den lyser godt. Men du kan ligeså godt vælge en flot designerlampe, som passer til resten af din lejlighed.

Her finder du flere lampedesignere
Der findes heldigvis masser af designerlamper på markedet. Både fra indenlandske og udenlandske lampedesignere. Hos Mekavi har de mere end 60 designerbrand indenfor lamper. De har Danmarks største lampebutik, som ligger i Valby nær København. Hvis du ikke er i nærheden af Valby, kan du benytte deres webshop, som du finder her.

Blandt nogen af de lampedesignere du finder her, kan nævens Arne Jacobsen, Achille Castiglioni, Aldo Cibic, Werner Panton osv. Du finder hele listen her.

Når du kommer ind på hjemmesiden, er der en lang liste over designere, hvor du vælger, hvilken designers lamper, som du gerne vil se.

Du kan også vælge at kigge på flere designere af gangen, hvis du blot leder efter en flot lampe til et bestemt rum. For der finder både designer- og designerbrandslamper i butikken.

Lamper til alle rum
Du kan stort set finde alle slags lamper i butikken, og der burde være en god mulighed for, at du kan finde en design lampe, som passer til din bolig.

Hvis du mangler en ny designer lampe til din stue, finder du det i kategorien loftlamper. Hvis du har en stor stue, er det også muligt at vælge noget mere elegant som f.eks. en lysekrone.

Til badeværelset kan du både vælge mellem helt klassiske badeværelseslamper, og desuden har de et stort udvalg af spots, som mange i øjeblikket vælger til deres badeværelse.

Du finder også børnelamper, udendørsbelysning, bordlamper, gulvlamper, spejlelamper i butikken. Der er masser af muligheder. Du kan læse mere om Mekavis butik her.


Tags: , , , , ,