Disse 5 ting er uundværlige på et kontor

Mange af os har et stillesiddende kontorarbejde. I løbet af en dag kan man rende ind i mange problemer. Og når man har sat sig godt til rette i stolen, kan det for eksempel være uoverskueligt at rejse sig, hvis der er noget, man mangler. Så der er nogle ting, der bare skal være i orden på ens kontorplads. Måske også ting, du ikke lige har tænkt over. Læs med her.

 

1. Gummibånd og elastikker

Her vil du nok allerede tænke, hvorfor i al verden, skal jeg have gummibånd og elastikker ved mit skrivebord. Men faktisk kan det være hensigtsmæssigt, hvis du har et bundt papirer, som skal bundtes. Her kan gummibånd, som er meget solide anvendes, så de sidder helt fast. Da kan du sortere alt det papir, som du garanteret har til at ligge og flyder på bordet. Elastikker er godt at have, hvis du har en snack pose gemt i skuffen, som skal lukkes, for at blive åbnet igen senere.

2. Bakke med rum

Når du så har kommet papirerne i gummibåndene, kan du komme dem i forskellige rum i en bakke, hvor du inddeler rummene med forskellige emner. På den måde er du helt sikret, at du kan finde det igen. Er du ny på et kontor, vil du hurtigt opdage, at du ikke kan finde papirerne igen. Så gør det nu ordenligt fra start.

3. Snacks i skuffen

Når klokken er 15, og der egentlig ikke er længe igen, før du har fri, men det føles som en evighed, så er det klogt at have noget at tanke op med. Det kan være nødder, myslibars, tyggegummi, men det er også helt i orden, hvis der er et stykke chokolade der en gang i mellem.

4.  Post-its

Måske får du en masse gode idéer, men har ikke et sted at skrive dem ned. Der er det godt at have nogle post-its klar ved hånden. Hav dem eventuelt i forskellige farver, hvor du så kan dele noterne op, alt afhængigt af hvilket tema eller forretningsområde, du tænker inden for.

5. Et minutur, der fortæller dig, at du skal rejse dig

Selvom du måske ikke er meget for det, så er det hårdt at have et stillesideende job, fordi man hurtigt vænner sig til det. Men faktisk er vi ikke bygget til at sidde så meget ned hver dag. Derfor bør du lave noget ”motion” på arbejdet. Det kan være at rejse dig om i 10 minutter hver time eller bare hver anden time. Det kan være at gå ud efter kaffe. Og måske skulle du tage trapperne op på kontoret, når du ankommer. Det vil din nakke, ryg og skuldre takke dig for.