Flydende sundhed med elektrisk juicer

Nu kan du lave lækre og velsmagende juicer med masser af vitaminer i dit eget køkken. Markedet for køkkendesign bugner med flotte og funktionelle saftpressere, som nemt og hurtigt fremstiller juicer af ren frugtsaft. En saftpresser, også kaldet en juicer, kan tilsluttes direkte i stikkontakten og mange modeller har mulighed for rengøring af de indre dele i opvaskemaskinen. Her på siden kan du se nogle af de nye hotte juicer til køkkenet og finde inspiration til sunde hjemmelavede læskedrikke året rundt.

Bugatti juicer
Prøv for eksempel den skønne Vita juicer fra Bugatti. Her får du høj funktionalitet og topmoderne design i en og samme køkkenmaskine. Bugatti juicer har en trådløs sensor, som registrerer, når du placerer en frugt over tragten og vil straks begynde at dreje rundt. Når frugten er færdigpresset, er det blot at trykke på knappen, hvorefter Bugatti juicer vipper og skænker op i glasset. Et gennemført og meget elegant stykke køkkentilbehør, som vil vække glæde hos hele familien. Bugatti juicer er fremstillet i ét stykke, hvilket gør den nem at rengøre. Den fås i syv flotte farver.

Gastroback juicer
Også Gastroback design har givet deres bud på en moderne juicer, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Gastroback juicer er fremstillet i stilfuldt rustfrit stål og er nem at rengøre. Det specielle ved denne juicer er, at den kan tage hele frugter og grønsager, hvilket gør den utrolig nem og tidsbesparende at anvende. Skyl blot de ønskede frugtet og grønsager, indfør dem i det specielle mundstykke og du har sund og velsmagende juice på få sekunder. Gastroback juicer er meget robust og har en kraftig motor, hvilket gør den til et oplagt valg i hjem, hvor maskinen anvendes ofte.
 
Gør det nemmere at få 6 om dagen
Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man spiser 6 stykker grønt om dagen. Det kan være svært at nå i en travl hverdag. Men med en elektrisk juicer får hele familien et klart forspring. Start dagen med et glas friskpresset saft, og du kan nemt få opfyldt halvdelen af dagsbehovet. Er der børn i familien, er en juicer en oplagt måde at få frugt og grønsager i både store og små. Børnene vil synes, det er sjovt at udvælge deres yndlingsfrugter og selv sætte gang i jeres juicer. Som forældre får I overblik over, hvor meget grønt børnene får i løbet af dagen, og en juicer gør det til en sjov begivenhed frem for tvang.

Inspiration
Det er altid en god idé at købe årstidens frugt og grønt, når du skal bruge din juicer. Ikke alene smager det bedre, der er også flere vitaminer i sæsonens grønt. Sørg så vidt muligt for at købe varieret og vælg gerne frugter og grønsager i mange forskellige farver. Herefter er det kun fantasien, der sætter grænser, når I skal anvende jeres juicer. Kombiner gulerødder med æbler, banan med jordbær, pærer med druer, rødbeder med appelsiner osv. Finder I en særligt god kombination, kan I skrive den ned i jeres egen hjemmelavede opskriftsbog. Får I gæster, kan I også lave en ekstra lækker velkomstdrink med jeres juicer ved at tilsætte et skvæt spiritus, champagne eller kold hvidvin til saften.


Tags: , , , , , , , ,