En hyggekrog i den moderne stue

Sponsored Post Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Når det kommer til boligindretning, må man ikke glemme, at det smarte skal kombineres med det anvendelige. Når du indretter din stue, er det derfor også nødvendigt at tænke dagligdags brug ind i den moderne stue. Der er mange ting, som ser fantastisk ud i et boligmagasin, men ikke nødvendigvis duer i det virkelige liv.

 

Rummets funktion

Det vigtigste når du indretter et rum, er naturligvis at have styr på rummets primære funktion. I dette tilfælde beskæftiger vi os med stuen, som er husets primære rum. Det er her familien samles, og det er også her, at der hygges.

Derfor er det naturligvis vigtigt, at husets stue er et rum, der giver mulighed for at hygge, og hvor man kan tillade sig at læne sig tilbage og slappe af.

Sagt på en anden måde, så ville du jo heller ikke vælge at fylde soveværelset med larmende ting, så hvorfor fylde stuen med ting, som man ikke kan slappe af i.

bauhaus-trademax

Den rigtige sofa

Noget af det vigtige i forhold til at få en behagelig stue er selvfølgelig sofaen. Det betyder ikke, at man behøver gå på kompromis med udseendet, men komforten bør være en vigtig faktor. Vi tilbringer rigtig mange timer i sofaen i løbet af et liv. Ofte er det her vi snakker eller hygger med en film, og det skal naturligvis være fristende at opholde sig der.

Hvis du gerne vil have en sofa, der både er behagelig og pæn, kan du med fordel overveje en sofa med chaiselong. En chaiselong giver sofaen et moderne udseende, men giver samtidig også mulighed for at flyde, når der skal ses film. Kombiner gerne sofaen med bløde puder, der giver et indbydende indtryk og får en til at føle, at det er et sted, hvor man skal slappe af.

Kort sagt, hvis du vil have en hyggekrog, så få taget mål af din stue, og find på denne webshop den helt rigtige sofa til stuen.

Når juletiden nærmer sig er der masser af gammeldags julepynt at finde på nettet. Gammeldags julepynt falder dog ikke i alles smag. Heldigvis kan man jo klippe den selv efter lidt mere nutidige mønstre.

Belysningen

Vi kommer heller ikke udenom belysningen, når det gælder vores hyggekrog i stuen. Det kan være en vanskelig balance. På den ene side er det rart at have et afdæmpet og hyggeligt lys i den ende af stuen, men samtidig kan skarpt lys også være en nødvendighed, hvis man godt kan lide at læse eller at lave andre ting i sofaen.

Generelt kan det være en god idé at have to lamper ved sofakrogen – én til hygge og én til praktiske formål. Hvis du har en lille stue, kan du alternativt vælge en enkelt lampe, som har lysdæmpningsfunktion. På den måde kan du selv justere lyset efter behov. Hvis du har behov for inspiration, så klik her og se mere om belysning til stuen.