En personlig sofa – designet efter dine ønsker

Drømmer du om en personlig sofa, som ikke ligner noget, alle andre har? En personlig sofa, som til fulde opfylder jeres ønsker og behov, både hvad angår komfort og tilpasning til hjemmets størrelse og stil? Bare rolig. Stadig flere designere og møbelforhandlere giver dig mulighed for at designe en personlig sofa, som matcher dine ønsker, både hvad angår størrelse, materialer, farver og moduler. Her på siden kan du finde eksempler på nogle af de steder, hvor du kan købe en personlig sofa til hjemmet.
sofa
Serac sofa
Med Fredericia Furniture Seracs konfigurator kan du sammensætte en personlig sofa direkte på nettet. Sofaen hedder Serac og giver dig en lang række kombinationsmuligheder med i alt fem moduler, der kan sammensættes på mange forskellige måder. Med en personlig sofa fra Serac har du også frit valg, når det gælder valget af tekstiler. Designet er af Häberlis og tekstilerne fra Kvadrat. Prøv konfigoratoren online og skab en personlig sofa helt fra bunden.

Orlando sofa
Orlando er en anden personlig sofa, som giver dig mulighed for selv at designe og sammensætte dit nye møbel efter dine præferencer og ønsker. Orlando personlig sofa har et stort udvalg af forskellige moduler med firkanter, buer, hjørner og puf, som du kan sammensætte, som du ønsker. Også hvad angår farver og materialer, kan du vælge frit, så du får en så personlig sofa som muligt. Vælg for eksempel læder eller det lækre italienske alcantara, som er nemt at rengøre. Orlando personlig sofa fås hos Bolia.

Ellos sofa
Et særdeles prisvenligt eksempel på en personlig sofa finder du hos postordrefirmaet Ellos. Her kan du vælge mellem 6 forskellige moduler, der kan sammensættes efter ønske. Modulerne består af 3 armlæn, 3 ben og 3 forskellige typer betræk. Til en personlig sofa hører naturligvis også en personlig farve, og med Ellos sofa kan du vælge mellem hele 13 forskellige farver, så der skulle være god mulighed for at finde din egen favorit.

Toscana sofa
Med en personlig sofa fra Toscana får du en både stilfuld og praktisk sofa efter dine egne ønsker. Alle sæde- og ryghynder kan vendes om, hvilket forlænger sofaens levetid og er yderst praktisk, hvis I har børn eller husdyr. En personlig sofa fra Toscana giver dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige moduler såsom armlæn, ben og sædehynder, der kan betrækkes med læder eller stof i forskellige farver og kvaliteter alt efter ønske.

Function sofa
Sidst men ikke mindst er der den klassiske personlige sofa fra Idémøbler ved navn Function. En personlig sofa fra Function giver dig stor valgmulighed og fleksibilitet. Modulerne er kreative og originale med både firkanter, buer, hjørner, puf og meget mere. Også hvad angår farver og materialer har du rig lejlighed for at vælge dig frem til en meget personlig sofa, som matcher dine aktuelle ønsker og behov til boligens stil.


Tags: , , ,