Et anderledes toiletbesøg

Vi kender alle sammen de almindelige toiletter, som vi alle har brugt masser af gange både til stort og småt. Her er to eksempler på toiletter, som giver dig en anden toiletoplevelse, end den du er vant til.

Toilet med kværn

Toilet med indbygget kværn

Toilettet med indbygget kværn fungerer på den måde, at når du skyller ud, aktiverer du samtidig en kværn, som på ti sekunder kværner toiletpapir osv. og fører det hele ud gennem 32 mm. rør. Kværnens motor er støjdæmpende, så du vil lægge mere mærke til, når du skyller ud end efter et normalt toiletbesøg.

 

 

Hvis du bor i en ældre lejlighed eller hus, kan der være store fordele i at have et toilet med kværn, da mange gamle hjem også har gamle rør, og de har det med at stoppe til, så du selv skal ordne det eller kontakte en VVS’er. Det slipper du for, hvis du har et toilet med kværn.

Du kan købe toilettet her.

Toilet med bidet
Hvis du går meget op i hygiejne, kan du købe et Aspen Bidet. Det er mere hygijniske at vaske sig efter toiletbesøg end at bruge toiletpapir. Alligevel bruger du sikkert toiletpapir. Normalt skal du have et bidet ved siden af dit toilet, men nu kan du få et bidet, som kan monteres på dit toilet. Du bliver efter dit toiletbesøg vasket med lunkent vand og herefter tørret med varmt luft. Med et Aspen Bidet får du hygijne i topklasse. Du kan se priser for et Aspen Bidet her.


Tags: , , , , , ,