Få din egen pool

Når det er sommer og varmt, får du lyst til at bade, og det er rart, at du ikke skal tage hele vejen hen til din lokale strand. Hvis du har det sådan, skal du have en pool derhjemme.

Det er også muligt at bruge en pool om vinteren, og på den måde kan du få mere ud af den, da det er begrænset, hvor mange dage om året du ellers kan bruge en swimmingpool i Danmark.

På billedet ses en Milano pool

Udendørspool

Det mest oplagte valg er en udendørspool, da den er forholdvist let at sætte op. Det kræver sådan set bare, at du har plads til den i haven. Du kan få pools i de fleste størrelser, så det burde ikke være noget problem at få plads til en pool i din have.

Du skal blot vælge, hvilken slags pool du ønsker at have. Du kan vælge en lille hyggepool, som du mest kan bruge til at få en hurtig dukkert. Her er den runde pool fra Milano et godt bud. Den er desuden let at få plads til.

Eksempel på PP-pool

Eksempel på PP-pool

Hvis du vil have en pool, fordi du gerne vil bruge den til at dyrke motion, bliver du nødt til at købe en større pool med mere længde. På den måde kan du svømme frem og tilbage, ligesom du kender det fra din lokale svømmehal. En pool fra PP Pool, som vist på billedet, kan du stort set få i lige den størrelse, som du gerne vil have. Det er også en rigtig god pool, hvis du har børn, da der er masser af plads til, at de kan lege i poolen

Hvis du skal have glæde af en udendørspool om vinteren, er det dog vigtigt, at du også køber en poolvarmer.

Indendørspool
Du kan måske slippe for en poolvarmer, hvis du har din svømmepøl indenfor.. Med en indendørspool har du mulighed for at svømme hele året rundt. Men det er ikke altid, at folk har plads til en indendørspool. En god måde at gøre det på er at udvide sit hus rundt om en pool ude i haven.

Du kan spørge din lokale tømrer og der hvor du køber poolen, hvordan det bedst kan lade sig gøre.

Inden du køber
Du skal huske, at det ofte koster mange penge at vedligeholde en pool, og det kan, derfor være en god idé at tjekke, hvad udgifter du præcist ville have, hvis du vælger at have en pool derhjemme.

Der er masser af pooludstyr, der skal købes, da den hele tiden skal vedligeholdelse, hvis der ikke skal komme alger i poolen.

Hvis du har en udendørspool, som du ville kunne bade i den om vinteren, er det også en god idé at have muligheden for at varme den op, og alt efter hvor varmt den skal være, koster det også penge.

Hos WellMore kan du se flere eksempler på pools. Du skal bare trykke her.

Ellers kan du ringe til dem og få et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få en pool i din have eller hjem.


Tags: , , , , , , ,