Få en bedre arbejdsstilling med en ergonomisk stol

Få en sundere ryg og en bedre arbejdsstilling med en ergonomisk stol. En ergonomisk stol tvinger dig til at sidde rigtigt. Den er designet, så du automatisk skifter stilling og dermed træner rygmusklerne og forbedrer blodomløbet. En ergonomisk stol er en god investering, da den forebygger skavanker såsom hovedpine, nakkespændinger, rygproblemer osv. Køb en ergonomisk stol til dit hjemmekontor eller giv børnene en sundere siddestilling på deres værelse. Her på siden kan du finde eksempler på en god og sund ergonomisk stol til hjemmet eller arbejdspladsen.
ergonomisk stol
Swopper
Swopper er en ergonomisk stol, designet så ryggen opnår større smidighed og stærkere muskler. Stolen tilpasser sig dine bevægelser i alle dimensioner: sidelæns, fremad, baglæns, op og ned. Det er således en meget effektiv ergonomisk stol, som tvinger dig til at sidde rigtigt for ikke at miste balancen. Hvis du ikke er vant til at sidde på en ergonomisk stol, kræver det noget tilvænning at sidde på Swopper. I starten kan du måske kun sidde nogle timer ad gangen, men i takt med at din ryg bliver stærkere, kan du sidde længere og længere tid ad gangen, indtil du kan sidde der hele dagen uden problemer.

Back App
Back App ergonomisk stol er udformet, så stolebenene aldrig fikseres i gulvet, og det betyder, at du er i konstant bevægelse med ryggen, når du sidder på denne stol. På den måde trænes balancen og de indre, dybe muskelgrupper omkring rygsøjlen. Back App giver dig således en stærkere ryg og forebygger rygsmerter efter en lang arbejdsdag. Der er mulighed for at variere balanceudfordringen og således justere hvor stor træningseffekt du ønsker. Back App ergonomisk stol anbefales af fysioterapeuter og andre fagpersoner, idet den sikrer en bedre arbejdsstilling.

Ergo multistol
Ergo multistol er en ergonomisk stol, som i opbygning minder om en gymnastikbold. Den anvendes af professionelle behandlere og er både en god stol og et effektivt træningsredskab til styrkelse af ryggen. Med en Ergo ergonomisk stol holder du din ryg i form og styrker dine muskler. Den har et stilfuldt design og kan både bruges i hjemmet og på arbejdspladsen. Når du sidder på Ergo ergonomisk stol vil du automatisk sidde på en aktiv og dynamisk måde med mulighed for at bevæge dig til alle sider. Sædets hældning sikrer dig, at du altid sidder med lodret eller let fremadbøjet bækken og aldrig med slap ryg.

Moizi stol
Moizi ergonomisk stol er udformet ligesom en saddel og giver dig en mere rank holdning under arbejdet. Dermed opnår du en bedre blodgennemstrømning og forebygger at ryggen falder sammen, mens du sidder og arbejder. På en Moizi ergonomisk stol er din ryg hele tiden i bevægelse, hvilket forhindrer muskelspændinger og dårlige, stillestående arbejdsstillinger. Du opnår således en stærkere ryg og en sundere arbejdsstilling dagen igennem. Moizi ergonomisk stol har desuden den fordel, at den også kan anvendes til stående arbejde afhængigt af, hvordan du indstiller højden på sædet.


Tags: , , ,