Fede børnemøbler til børneværelset

Indret børneværelset med stilfulde og funktionelle børnemøbler fra moderne designere, og få et rum, som giver plads til kreativitet og leg. Her på siden præsenterer vi en håndfuld af de børnemøbler, som på gennemført vis kombinerer stil og funktionalitet. Der er børnemøbler fra danske Collect Furniture, børnemøbler fra Kidshome Design, børnemøbler fra Lego, fra Haba og fra Sebra.
børnemøbler
Børnemøbler fra Collect Furniture
Med børnemøbler fra Collect Furniture får du multifunktionelle møbler, som appellerer til børnenes fantasi og sparer plads i kraft af deres forskellige anvendelsesmuligheder. Det stilfulde og minimalistiske look gør disse børnemøbler velegnede til både børneværelset, fællesrummet og til børnehjørnet i stuen. Som et eksempel på børnemøbler fra Collect Furniture er den skønne ”Stool”, som både er en taburet og en rullevogn, som børnene kan lege med. Alle møbler fra Collect Furniture er fremstillet af FSC-certificeret træ og økologisk bomuld.

Børnemøbler fra Kidshome Design
Kidshome Design laver børnemøbler og andre produkter til børn og børneværelser. Deres designs er sjove og moderne med fokus på økologi og fairtrade. Med børnemøbler fra Kidshome Design får du lækker kvalitet til en god pris og smukke, tidløse designs, som passer til både piger og drenge i alle aldre. Som eksempler på børnemøbler fra Kidshome Design er de farverige knagerækker, de bløde, kulørte gulvtæpper, sækkestole i alverdens nuancer og søde wallstickers med ugler.

Lego børnemøbler
Lego børnemøbler er designet af den populære legetøjsproducent og har samme legeværdi som grundlag. Lego børnemøbler er således både fantasifulde, farverige og skabt til leg. I serien af Lego børnemøbler findes både møbler til babyværelset, drengeværelset og pigeværelset. Møblerne er fremstillet, så der er mulighed for selv at sammensætte stil og farver, så der opnås et personligt look. Som eksempler på Lego børnemøbler kan nævnes Lego børneskab, hvor du har mulighed for at vælge mellem et væld af farvekombinationer og Lego juniorseng med praktisk opbevaringsplads.

Haba børnemøbler
Haba børnemøbler er indbegrebet af eventyr og fantasi. Du får farvestrålende børnemøbler med et væld af detaljer, som giver en unik fornemmelse af børnenes kreative univers. Haba børnemøbler er halvt møbler, halvt legetøj. Som eksempler på Haba børnemøbler er den skønne ridderseng og lyserøde Pia klædeskab. Du finder også den paradisiske Robinson seng med palmer, blomster og øde ø stemning. Haba børnemøbler byder også på hængekøjer, telte, gynger og meget mere. Et sandt eldorado for fantasifulde og legeglade børn.

Sebra børnemøbler
Sebra børnemøbler er dansk designet og byder på masser af flotte detaljer og stilfulde farver. Kollektionen har børnemøbler til både baby og junior, såsom opbevaringskasser, gulvtæpper, reoler og sengerande. Sebra børnemøbler er designet i børnehøjde og meget børnevenlige i både farve, form og materialevalg. Som eksempler på Sebra børnemøbler er Kili sengen, inspireret af den populære Juno seng, også kaldet Lille Per sengen. Sebra børnemøbler giver dig også farverige borde og stole, som er nemme at pakke væk, så der frigives gulvplads til leg.


Tags: , , ,