Fem billige måder at gøre din bolig mere moderne

large-home-389271_1280Hvis du står i den situation, at du skal have solgt din bolig, så er det en rigtig god idé, at bruge lidt tid og penge på at sætte boligen i stand. I den forbindelse skal du naturligvis have fokus på, at gøre den moderen således ejendomsmægleren bedre kan sælge den – og hvem er bedre til at rådgive om sådanne ting end ejendomsmægleren selv? Ingen. Derfor er denne artikel naturligvis også skrevet i samarbejde med Aalborg Mægleren.

 

  1. Mal væggene i neutrale farver

Det kan godt være, at du selv synes, at det er rigtig flot, hvis alle dine vægge har forskellige farver. Der er dog en stor sandsynlighed for, at den almene dansker ikke helt deler denne holdning, hvorfor det kan være en rigtig god idé at få malet dine vægge i en mere neutral farve. Hvis du gerne vil være sikker på, at resultatet bliver godt, så skal du naturligvis bare vælge at male dine vægge hvide, da det er en farve, som alle kan acceptere.

 

  1. Skift låger og håndtag i køkkenet

Der er rigtig mange danskere, der kigger nøje på køkkenet, når de ser på en bolig, hvad end det er et hus eller en lejlighed. Der er nemlig rigtig mange, der ser på køkkenet som en målestok for, hvor moderne en bolig egentlig er. Det behøver dog slet ikke at være dyrt at få renoveret dit køkken, for du kan sagtens nøjes med at investere i en række nye låger og nogle moderne håndtag i stål. Det gør en rigtig stor forskel.

 

  1. Indret dig minimalistisk

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at den generelle stil i Danmark og sådan set også den øvrige del af Skandinavien er meget simpel og minimalistisk. Det betyder, at du naturligvis også skal forsøge at indrette din bolig på minimalistisk vis, så det er nemmere at få solgt boligen gennem nogle attraktive fotos på ejendomsmæglerens hjemmeside og måske også i avisen. Det er ikke ensbetydende med, at møblerne skal blive ved med at stå således, men til både billeder og fremvisninger er det dog en rigtig god idé.

 

  1. Sørg for at der er godt oplyst

En bolig kommer meget hurtig til at virke gammel og dyster, hvis man ikke sørger for at lukke lyset ind. Hvis der rent faktisk er tale om en ældre bolig, hvor der ikke har været så meget fokus på, at der skulle komme lys ind, så er det meget vigtigt, at du sørger for at lukke så meget lys ind som muligt, og dertil sørger for at lyse resten af boligen op med lamper og andre former for belysning. Din belysning er noget af det vigtigste i forhold til at få boligen til at virke mere moderne.

 

  1. Få malet de umoderne fliser på badeværelset

Hvis du bor i en ældre bolig, som du gerne vil have solgt, så er det en rigtig god idé, at du sørger for at male de umoderne fliser på badeværelset – hvis altså du har det på badeværelset. Det er meget vigtigt, at du bare vælger en neutral farve, som f.eks. kunne være hvid. Sort er også neutral, men det kan få din bolig til at virke meget mørk og qua forrige punkt, så harmonerer det ikke specielt godt.