Find den helt rigtige støvsuger til dit hjem

En støvsuger er ikke bare en støvsuger. Du kan i dag købe alle mulige forskellige slags støvsugere med forskellig sugeevne osv. Du kan finde præcist den støvsuger, som passer til dig hjem.

Den klassiske støvsuger

Den klasiske støvsuger kender vi alle sammen. Det er den, som vi er vokset op med. Du kan få mange forskellige støvsugere i denne stil, og her skal du vælge støvsuger efter, hvad du synes er vigtigt. For nogen er det udseende. Da du ikke bruger en støvsuger, når der er gæster, er du bedst stillet, hvis du køber en støvsuger med kraftig sugeevne, fremfor en støvsuger der er pæn. Du kan selvfølgelig prøve at finde begge dele. Desuden skal der være et godt filter på støvsugeren, så du er sikker på, at støvmider og snavs ikke bliver blæst ud i hele huset, når du støvsuger. Her er der eksempler på klassiske støvsugere.

Støvsuger uden pose
En støvsuger uden pose ligner meget den klassiske støvsuger. Men her slipper du for hele tiden, at skulle skifte pose til støvsugeren. Til gengæld fungerer det på den måde, at du skal tømme selve støvsugeren. Ulempen er, at du stadig skal tømme den alligevel, og det tit sviner mere end en støvssugerpose. Fordelen er, at du ikke skal tømme pose ligeså tit som ved den klassiske støvsuger. Du kan se eksempler her.

Robotstøvsuger
Det er helt klart for dig, hvis du ikke gider bruge tid på at støvsuge, og mener at der faktisk findes sjovere ting i livet end at gøre rent. Det er dog ikke altid, at en robotstøvsuger kan klare jobbet tilfredsstillende. Men maskinerne bliver bedre og bedre med tiden. Du kan købe dem i alle prisklasser, og det kommer selvfølgelig meget an på, hvilken model du køber, hvor godt den virker.

Det er dog helt klart en løsning, du skal overveje, hvis du ikke bryder dig om at støvsuge, eller hvis du tit glemmer at støvsuge hver uge. Så er en robotstøvsuger et must. Du kan se eksempler på robotstøvsugere her.

Centralstøvsuger
Hvis du bor i et hus, kan du få installeret en støvsuger i selve huset. Dvs. at der er en indbygget støvsuger i vægene, som du kan tilslutte med en støvsugerslange. Fordelen er her, at du ikke skal tømme en støvsugerpose eller støvsuger. Støvet bliver automatisk sendt væk fra huset. Hvis du gerne vil vide mere om et centralstøvsugersystem, kan du læse mere her.

Du kan købe støvsugere mange andre steder, end de steder som er linket i denne artikel. Det er blot for at give dig et indtryk af, hvad du kan købe. Kig flere steder hvis du skal finde en god, effektiv og billig støvsuger.


Tags: , , , ,