Forny dine vægge med kalkmaling fra Jotun

På et eller andet tidspunkt får vi alle behov for at male vores bolig. Det kan være ved ind- eller udflytning, eller når vi efter 3-5 år synes at de hvide vægge er mere grå end hvide. Man kan nemt blive fristet af at købe den billigste maling i byggemarkedet, men her er det vigtigt at huske at pris og kvalitet hænger sammen. Typisk dækker billig maling så dårligt at du skal male flere gang får at opnå et tilfredsstillende resultat. Så samlet set er det ikke dyrere at købe en kvalitetsmaling som fx Jotun kalkmaling. Det er et superprodukt når væggene skal fornyes. Jotun Lady Minerals Kalkmaling lever op til alle de tekniske og miljømæssige krav man stiller en maling i dag. Så du kan trygt gå i gang med at forny dit hjem! Jotun maling kan købes til rimelige priser på hjemmesiden Malbilligt.

Jotun Sens og allergivenlig maling

For 30 år siden skulle en maling være farveægte og dække godt. I dag stiller forbrugerne flere krav. I de senere år er der kommet mere og mere fokus på om en byggevarer er miljøvenlige og allergivenlige. Jotun maling lever selvfølgelige op til disse krav. Produktserien Jotun Sens er tilmed svanemærket og overholder dermed en række strenge krav vedrørende miljø og allergi. Derfor vælger flere og flere Jotun Sens, da malingen er et miljørigtig valg, der stadig har de afgørende kvaliteter vedrørende holdbarhed og dækkeevne

 

Demidekk og træbeskyttelse

Træværket behøver ikke sige ”Gori” når der trænger til maling! Mange danskere har fået øjnene op for Demidekk træbeskyttelse, som er et stærkt alternativ til Gori – og som ofte fås til en attraktiv pris. De fleste danske husejere har træværk, der skal males. Demidekk kan tones i alle farver og vil kunne løse alle dine behov for Jotun træbeskyttelse i hus og have. Så næste gang træværket skriger på maling, så prøv at sige ”Jotun” i stedet!

Du kan ofte finde en lokal maler ved at søge på nettet. Søg fx efter ‘Maler Nørrebro‘ hvis du vil finde en maler på Nørrebro.