Guide til sikkerhed i hjemmet – læs om adgangskontol, nøglebokse og tyverialarmer

Her kan du læse om sikkerhed i hjemmet og hvordan den kan forbedres med adgangskontrol og trådløse alarmer. Der er mange mulighederne for at forbedrer sikkerheden i dit hjem. Og det behøver slet ikke være så dyrt som du måske forestiller dig! Der findes masser af firmaer på nettet, som tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter indenfor sikring og alarm. For eksempel Safety4you som er en erfaren, pålidelig og priseffektiv forhandler af produkter som trådløs alarm og adgangskontrol, med mange års erfaring som autoriseret el installatør og låsesmed. Læs mere om Safety4you.

Adgangskontrol og elektroniske låse

Yale Doorman er et kvalitetsmærke indenfor adgangskontrol der laver elektroniske låse til yderdøre samt nøglebokse. Andre kendte mærker er Salto og Abus. Med Yale Doorman skal du ikke tænke over, hvor du skal gøre af nøglen når du er ude at løbe, eller om børnene får passet ordenligt på nøglen. Når du kommer hjem med hænderne fulde af varer, skal du ikke fiske nøglen op af lommen, mens du prøver at undgå at tabe det du står med.

Hvis uheldet er ude, og en af ungerne har mistet sin nøglebrik – så kan du send en sms med koden til dem.

Tyverialarm til hjemmet

iConnect alarm er en god alarm til sikring af private boliger og mindre erhverv, hvor der stilles store krav til sikkerhed, pålidelighed og fleksibilitet. Selve centralen kan gemmes væk, og betjeningen foregår via et batteridrevet betjeningspanel. Betjeningspanelets flotte design, den hurtige installation, samt mulighed for fuld betjening, gør det meget attraktivt at benytte denne type alarm til private.

Den nye trådløse fotodetektor tilsluttes tyverialarmen, og dermed opnås billede verifikation ved en alarmhændelse.Detektoren findes i to udgaver, én almindelig detektor og én som er immun overfor husdyr. Kameraet har indbygget IR lys, og kan indstilles i forskellige billedopløsninger og skifter selv til sort/hvid når belysningen kræver dette.Hvis din tyverialarm aktiveres, starter kameraet omgående og farvebillederne optaget før, under og efter alarmen kan ses.