Hold varmen i din vinterkolde lejlighed

Der er stadig mange måneder tilbage af denne sæsons vinterkolde dage. Er du ikke træt af kulden endnu, så skal du nok nå at blive det, inden det igen bliver forår. Men hvis du ligesom mange andre allerede er godt træt af kulden, så er der heldigvis hjælp at hente.

Vintermørket og kulden påvirker os forskelligt. Nogle virker det ikke til at påvirke synderligt, mens andre synes, de kæmper en brav kamp for at komme igennem vintermånederne. Hvad end det er kulden eller mørket, som trykker dig, så læs med her og få lidt inspiration til at gøre tiden lidt nemmere at komme igennem.

pejseringen-dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjemmesko

Der er sjældent noget værre end en rigtig fodkold lejlighed, som kræver at du har op til flere par strømper på, blot når termometret siger 2 grader udenfor. Så hvis du er træt af at kulden konsekvent går efter dine fødder, når du ligger i sofaen, så få købt et par hjemmesko.

 

”Hjemmesko?”, tænker du nok. Er det ikke sådan nogle grimme tøfler i skind eller uld, som man trætteligt og uoplagt slæber hen af gulvet? For nogle er det. Heldigvis findes der alternativer til de gamle, møre sutter. Nemlig skoen man kalder for espadrillos.

 

Espadrillos sko anser folk normalt som værende en sommersko, som egner sig bedst til stranden eller båden. Måske er det netop derfor, at flere er begyndt at bruge dem som indesko. De mange associationer til sommeren giver dem et lidt gladere og mere optimistisk udtryk end et par udtrådte hjemmesko. Og ikke nok med det så kan de præcis det samme som dem. De er enormt komfortable at have på, de er super nemme at hoppe i eller ud af, og de passer således perfekt til at gå rundt i hjemme. Køb her hvis du skal have erstattet de gamle hjemmesko.

 

Opgrader stuen

En anden og en smule mere omfattende løsning er en biopejs. Hvis du virkelig misunder de venner og bekendte, som har gulvvarme fordelt over det meste af huset, så hjælp dig selv til en biopejs og imponer vennerne med både udseende og varme, når de kommer forbi.

 

En biopejs fungerer præcis ligeså godt som et varmeelement. Forskellen er bare, at biopejsen opfattes som vedvarende energi, eftersom bioethanol, som fungerer som brændsel, oprindeligt er vegetabilsk. Så hvis du er træt af din gamle, sløve radiator, eller du blot føler, at din stue trænger til en opgradering, så overvej om ikke biopejsen er den optimale løsning.

 

Biopejse fås både som vægmodeller, som indsatse, til gulvet og til udendørs, så der er rigeligt med anvendelsesmuligheder for sådan en. Desuden fås de også i mange størrelser og looks, men fælles for dem alle er, at de vil give din stue eller dit soveværelse et unikt og luksuriøst look, samtidig med at de varmer effektivt. De soder heller ikke meget mere end stearinlys. Så hvis du er på udkig efter biopejse, er der massere af information og et stort udvalg på denne webshop.