Hvor meget skal du have med fra hjemmet på ferie?

Hvordan kommer man egentlig til at føle sig hjemme på ferie? Du vil muligvis ønske, at du kunne tage det hele med, og det kan være svært at navigere i, hvad du skal have med og ikke have med.

Et sted at starte er at have en kuffert med, der passer til dine behov. Har du brug for at medbringe meget på en længerevarende ferie, skal kufferten måske være større, end hvis du skal på en weekendtur. Samtidig findes der mange forskellige kufferter, der er indrettet på forskellige måder. Læs mere her, hvis du vil vide, hvordan du finder en kuffert, der passer til dine behov.

Hvad, hvor meget og hvor stor?

  • Hvad skal der i min kuffert?
  • Hvor meget skal der i min kuffert?
  • Hvor stor skal min kuffert være?

Det er tre spørgsmål, du nemt kan stille dig selv, når du skal investere i en ny rejsekammerat. Hvis du hovedsageligt bare skal have tøj med på din ferie, behøver kufferten ikke nødvendigvis at være ekstra polstret og beskyttet. Hvis du derimod rejser med ting, der nemt kan gå i stykker, kan det være en god idé at investere i bedre kvalitet. Samtidig skal du have øje for, hvor meget baggage du skal have med. Skal du rejse i lang tid, er det vigtigt at have en kuffert, der er stor nok til, at du ikke behøver mange forskellige tasker. Samtidig er det en god idé at tænke over, om du kun har brug for et eller to rum i kufferten, eller om du har brug for flere inddelinger.

Design din egen kuffert

Flere forskellige hjemmesider tilbyder, at du kan designe din egen kuffert. Gør du det, har du for det første nemt ved at finde din kuffert i lufthavnen. For det andet kan det give den et personligt præg, så du aldrig bliver træt af den. Ønsker du at designe din egen kuffert, kan det godt være lidt dyrt. For at få råd til både ferien og kufferten, kan du derfor låne penge til dette på kviklanet.dk/laan-penge/rentefrit/.