Indret det perfekte gamerskrivebord

keyboard-1235105_1280Hvis du godt kan lide at game og hvis det er noget, du går meget op i enten i form af en hobby eller noget, du prøver at gøre mere seriøst, så kommer du naturligvis ikke udenom, at det er vigtigt, at have det helt rette gamerskrivebord, da det giver dig langt bedre forudsætninger for at klare dig godt, når du sidder og spiller. Det er dog meget vigtigt at understrege, at det ikke er skrivebordet i sig selv, der er det vigtige, men det er derimod hvad der er at finde på dit skrivebord, der er det vigtige. Du skal nemlig sørge for at alt lige fra selve din PC til dit headset er af en kaliber, der gør det muligt for dig at spille på det niveau, du gerne vil.

 

Undervurder ikke vigtigheden af et godt tastatur

Noget af det vigtigste ved dit gamerskrivebord og noget af det første, du skal sørge for at investere i er naturligvis et rigtig godt tastatur. Det er meget forskelligt, hvad du skal sigte efter for et tastatur, da det afhænger meget af, hvad du spiller af spil. Hvis du f.eks. er typen, der er meget opslugt af at spille et MMO-spil som f.eks. WoW, så er det særdeles vigtigt at du sørger for at udvælge et tastatur, der er udstyret med en lang række frie taster, der gør det muligt for dig at lave personlige keybindings. Hvis du derimod spiller FPS-spil, så er det meget vigtigere at du har en god responstid, så din PC hurtigt opfatter at du bevæger dig, hvis du skal flygte.

 

Din mus har stor indflydelse på dit spil

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at din mus bestemt har rigtig meget at skulle have sagt i forhold til, hvordan du spiller. Der findes rigtig mange forskellige computermus på markedet, så derfor er der selvfølgelig også en mus, der er helt perfekt for dit vedkommende. Igen afhænger det dog meget af, hvad du spiller for nogle spil (hvis du altså spiller mere end ét spil). En mus, der er god til MMO-spil kan sagtens være direkte forfærdelig at spille med, hvis du godt kan lide at spille FPS-spil. Hvad der dog er fælles for alle de typer af computermus, der bruges til gaming er, at de skal have en god ergonomi, så de ligger godt i hånden samtidig med, at de skal have den rette vægt.

 

Et gamer-tastatur kan forbedre din performance

Du har med garanti prøvet det før; en fjende kommer løbende bagfra, men fordi du opfanger lyden, så er du hurtig til at vende dig om og vinde over vedkommende. Det er noget, der kan være med til at forbedre din performance rigtig meget, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er meget nemmere med det bedste gamer-tastatur, da de lige netop er blevet lavet med fokus på sådanne ting. Derfor skal du  bestemt heller ikke spare på pengene, når det kommer til at skulle købe et gamer-headset.