Indret stuen på en hyggelig og komfortabel måde

Stuen er ofte det rum, hvor der bliver brugt mest tid med familien. Her kan der virkelig slappes af, og der er mulighed for at smide benene op efter en lang dag på arbejde og i skole. Derudover er stuen som regel det sted, hvor diverse yndlingsserier bliver set, og hvor familien hygger foran fjernsynet eller med et spil om fredagen eller i weekenden. På grund af stuens centrale rolle i hjemmet er det naturligvis vigtigt, at denne er indrettet hyggeligt og imødekommende. Herunder giver vi dig to relevante bud på, hvordan du kan komme i mål med en både komfortabel og personlig indretning af stuen.

 

Sofaen er stuens samlingspunkt

De allerfleste stuer har en sofa stående, og meget ofte er det dette møbel, som er omdrejningspunktet for indretningen i netop stuen. Fordi der er tale om et så stort møbel, der ligeledes bliver brugt ofte, er det afgørende, at sofaen passer ind i stuen, både hvad angår størrelse og stil. Hvis du er til det simple udtryk, kan du med fordel vælge en sofa i grå, sort eller en anden neutral farve og så friske denne op med diverse puder og tæpper – eventuelt med farver og mønstre. Er du omvendt til den mere farverige indretning i hele stuen, er en oplagt mulighed at købe en sofa i eksempelvis mørk lilla, dyb blå eller mørkegrøn. Læg eventuelt puder af samme farve i sofaen, og opnå et både stilfuldt og ensartet look i stuen.

 

Lænestole til at skabe et hyggeligt hjørne

Ved siden af eller overfor sofaen kan du med fordel placere en lænestol eller to. Disse kan nemlig være med til sammen med sofaen at danne et sofahjørne, hvor der er mulighed for, at man sidder overfor hinanden og snakker eller lignende. Når du skal kigge på udvalget af lænestole, der findes på markedet, er der nok at vælge imellem, og du kan derfor helt sikkert også finde en model, der vil passe ind i din stue. Vælg eksempelvis en lænestol, der kan stå i kontrast til din sofa, og som måske tilfører ekstra kant til din indretning. Det er også en mulighed at vælge en mere neutral model, som ikke stjæler særligt meget opmærksomhed, men hvor der til gengæld i høj grad er tænkt over komforten ved stolen. Generelt gælder det, når du investerer i en sofa eller lænestol, at der bør være tænkt på komforten, så disse møbler er behagelige at benytte.