Indretning med fokus på fleksibilitet i hverdagen er guld værd

Indretningen skal være flot at se på, mens den også skal passe til nutidens boligtendenser. Her gives en opremsning af nogle forskellige tendenser, der i 2018 ses inden for indretning:

  1. Vil man gerne følge nutidens boligtendenser, kan det være en fordel at have forskellige pyntegenstande af glas, og her er det også blevet populært med gulvlamper med fødder af glas.
  2. Hernæst er farver som violet, grøn og pink også kommet meget ind i billedet, og her kan man naturligvis selv bestemme, hvor meget man ønsker, disse forskellige farver skal spille en rolle i indretningen.
  3. Materialer såsom eg også blevet meget populært, men der er ikke længere tale om den hvide og klassiske eg, da røget eg så småt begynder at tage over, hvilket især gør sig gældende i forhold til møbler
  4. Geometriske fliser har længe været populære på badeværelser, men det er nu også populært at implementere den del i stue, køkken osv.

Disse overvejelser gør sig i højeste grad gældende, når man skal bestemme vægfarve, købe møbler, lamper og lignende, og når man så har fået dette købt, er det vigtigt at få placeret dem taktisk og praktisk.

Placer møbler, planter, lamper og lignende praktisk

Når man skal indrette sin bolig, er det vigtigt, at der er plads til alle, uanset om man vil slænge sig i sofaen, i en lænestol eller lignende for at se fjernsyn, spille bingo med Bingohallen, læse eller lignende. Indretningen i sig selv kan ikke sørge for dette alene, men det kan hjælpe godt hertil. Først og fremmest kan det være en fordel at placere lænestole, sofaer og lignende mod et eventuelt fjernsyn, hvor fjernsynet naturligvis skal være placeret et fornuftigt sted, hvor der er frit udsyn fra møblementet. Herudover kan det også være en fordel at stille møblerne lidt overfor hinanden, således de indbyder til hyggelige samtaler, hvilket betyder meget i en indretning. Hernæst er det også vigtigt at placere planter og lamper, så de ikke generer, men alligevel får netop den effekt, man har tiltænkt dem. Især i forhold til lamperne, er det vigtigt at placere dem et sted, så de giver god belysning i stuen uden at stå i vejen.

Gør rummene åbne og indbydende

Det er også vigtigt at gøre rummene så åbne som muligt, således de også kommer til at se indbydende og rummelige ud. Dette kan man eksempelvis gøre ved at flytte møblerne lidt ud fra væggen, da dette giver en langt mere rummelig fornemmelse. Herudover kan man også eksempelvis vælge et småt sofabord, da dette vil give en fornemmelse af et større rum, hvilket også er med til at øge rumligheden. Så ved at finde nye møbler matchende tendenserne og placere dem praktisk, kan man give boligen nyt liv og større rumlighed.