Kreativ vægdekoration med whiteboard film

Ønsker du kreativitet, originalitet og frihed ind i hjemmet eller på arbejdspladsen, så er whiteboard film en både billig og alsidig mulighed. Med whiteboard film kan du få hele vægge til at blive ligesom traditionelle whiteboards, hvor der kan skrives, tegnes og brainstormes, hvorefter det hele nemt kan fjernes igen. Brug whiteboard film som et kæmpe tegnepapir på børneværelset, som sjov huskeseddel i køkkenet, til idéer på hjemmekontoret eller som et sjovt og pladsbesparede element på arbejdspladsen. Andre gode ideer til dekoration er traditionelle tapeter, fototapet, stuklister, stuk rosetter, plakater eller posters.
whiteboard film
Hvad er whiteboard film?
Whiteboard film består af en tynd film, der kan anvendes til applikation indendørs. Når din whiteboard film er påsat en flade, vil den fungere nøjagtig ligesom en traditionel whiteboard tavle. Det vil sige, at der kan skrives og tegnes direkte på væggen, hvorefter alt nemt fjernes med en tør klud eller en såkaldte whiteboard svamp.

Montering
Whiteboard film kan monteres på alle plane flader ligesom tapet og fototapet. Undgå porøse og ujævne flader såsom mursten, beton og lignende. Det bør desuden undgås at placere whiteboard film i direkte sol, da dette kan falme og beskadige materialet. Husk endvidere, at dit whiteboard film bør monteres maksimum to år efter modtagelsen, da dette anslås af være en realistisk lagerholdbarhed. Læs monteringsvejledningen grundigt for det pænest mulige resultat.

Demontering
Skulle du ønske at fjerne din whiteboard film igen, kan dette gøres ved hjælp af varme, som er den mest effektive og skånsomme måde. Anvend en varmepistol med en temperatur på cirka 100 grader for nem og hurtig demontering uden skader på væggen. Har du ikke en varmepistol, kan en tapetafdamper også bruges. Pas på med at bruge hårtørrere og lignende, da det kan være svært at regulere temperaturen.

Brug
Det er vigtigt udelukkende at bruge de tilhørende whiteboard markers, når der skrives eller tegnes på whiteboard film. I modsat fald sidder skriften fast og skal fjernes med særligt rengøringsmiddel, tilpasset materialet. Whiteboard film rengøres nemt med varmt vand tilsat en lille smule sulfo og en blød klud.

Typer
Whiteboard film fås i mange farver og typer med hver deres forcer og anvendelsesmuligheder. Vælg mellem blank hvid, elfensbenfarvet, beige grå, mat hvid eller satin finish i mange forskellige størrelser og formater. Vælg mellem at dække en hel væg eller dele af en væg, eller måske endda et helt rum for en anderledes og kreativ indretning.

Inspiration
Sæt en bred stribe whiteboard film op på køkkenvæggen og få en sjov huskeseddel, som hele familien kan bruge. Her kan I skrive hilsner til hinanden, indkøbssedler og vigtige beskeder. Udskift opslagstavlen på hjemmekontoret med whiteboard film og få endnu mere plads til indskydelser, brainstorm og to do lister. I kan også sætte whiteboard film op i entreen og dermed skab en sjov velkomstvæg, hvor besøgende kan skrive en hilsen, et digt eller bare en signatur. Sidst men ikke mindst er whiteboard film velegnet til børneværelset, hvor de små får frie hænder til at tegne og male på væggen lige så tosset de vil, uden at det går ud over tapetet.

 


Tags: , , ,