Kunst på porcelæn

Porcelæn gør igen sit indtog på kaffebordet!

Sødt porcelæn med fine motiver og bogstaver kan pifte ethvert kaffe- eller middagsbord op. Og jeg er blevet helt vild med et par mærker.

Susan Liebe

Der findes mange forskellige typer af porcelæn og keramik, men jeg var til fødelsdag i weekenden, hvor min veninde fik det sødeste porcelæn af mærket Susan Liebe, som laver både porcelæn og keramik med charme, personlighed og humor. Hun laver sågar navneskilte på bestilling og skønne smykker i keramik.
I kan bl.a. finde hendes fine ting her på hendes egen hjemmeside Liebe Shop. Du kan også besøge den fysiske butik i Kompagnistræde 23 i Kbh. K.
 

 

 

 

Anne Black

Jeg er helt solgt, når jeg ser de fantastisk søde og enkle kander, vaser og små skåle fra Anne Black. Prisen er overkommelig, og designet er tidløst og charmerende. Jeg må simpelthen eje nogle af hendes fine ting.
Du kan finde det skønne keramik og porcelæn her på Anne Blacks hjemmeside eller på Luxoliving.

 

 

 

Poul Pava

Jeg har længe vidst, at Poul Pavas kunst var at finde på rigtig meget andet end hans malerier – herunder sengetøj, plakater, postkort.
Men i dag findes der nærmest ikke dét, som hans billeder ikke findes på. Jeg synes især porcelænet er meget fint, og her kan nævnes kopper, tallerkener, skåle, æggebægre – you name it! Se det store udvalg på Poul Pavas hjemmeside.

Porcelæn med dejlige farver kan give et sødt og skævt twist på bordet.

/Louise Brunsgaard