Lækker lounge sofa til stuen

Med en lounge sofa får du den ideelle kombination af stil og laid back stemning til hjemmet. En lang række danske og udenlandske designere har givet deres bud på tidens store modefænomen: den komfortable og uhøjtidelige lounge sofa. Her på siden kan du finde eksempler i forskellige farver, modeller, mærker og prisklasser og blive inspireret til at finde den helt rigtige lounge sofa til dit hjem.
sofa
Favn lounge sofa
Favn lounge sofa er designet af den spanske designer Jaime Hayón for Fritz Hansen. Fritz Hansen er en dansk designvirksomhed, og de har hyret den verdenskendte Jaime Hayón for at få den helt rigtige lounge sofa i mærkets velkendte kvalitet og stil. Favn lounge sofa er inspireret af den danske designtraditions runde former som for eksempel Arne Jacobsens Ægget og Svanen, hvilket gør denne sofa smuk fra alle vinkler. Den er således ideel at have stående centralt i et rum. Navnet Favn kommer sig af, at Hayóns sofa er designet i en form, der omfavner dem, der sætter sig. Sofaen er hård udenpå og blød indeni. Favn lounge sofa fås i et miks af tre forskellige stoffer, som tilsammen understreger formen på sofaens tre hoveddele: skallen, sædet og ryggen samt de bløde og dekorative puder.

Ploum lounge sofa
Ploum lounge sofa er designet af Bouroullec-brødrene Roman og Erwan Bouroullec, som gennem 15 år har designet kvalitetsmøbler for nogle af de største firmaer verden over såsom Vitra, Kartell, Magis og Cappellini. Ploum lounge sofa er designet for Ligne Roset og er en meget komfortabel lounge sofa i stretch stof. Sofaen fås i råd og grå og har en lækker dynamisk form, som passer godt til minimalistiske hjem.

Cape lounge sofa
Cape lounge sofa har et unikt look med sit smukke, løse betræk, der giver en luftig og let fornemmelse i rummet. Betrækket kan nemt skiftes ud, hvis du ønsker en anden farve. Således kan du give rummet et helt nyt udtryk på et øjeblik. Har du børn eller husdyr, er det også særdeles praktisk med et betræk, som så nemt kan skiftes ud. Cape lounge sofa er designet af Konstantin Grcic for Established & Sons.

Kvilt lounge sofa
Kvilt lounge sofa er en nyfortolkning af en klassiker, designet af Nina Jobs. Med Kvilt lounge sofa får du en sofa og en lænestol i et og samme møbel. Du kan vælge mellem to forskellige siddehøjder og kan desuden vælge mellem en lang række tekstiler og farver. Muligheden for at kombinere stof og læder fremhæver personligheden og formerne i Kvilt lounge sofa. Den er meget komfortabel at sidde i og fås med enten høj eller lav ryg.

Sunday-modul lounge sofa
Sunday-modul lounge sofa er designet af FurnID og giver dig rig mulighed for at sammensætte din sofa efter personlige ønsker og behov. Sunday-modul lounge sofa fås i enten kontraststof eller læder. Hynderne kan udskiftes og kombineres efter præference. Den har et stramt og moderne look kombineret med klassiske detaljer såsom de runde knapper i tophynden. Sunday-modul lounge sofa passer til alle stilarter, og er det oplagte valg, hvis du ønsker en individuelt tilpasset løsning.


Tags: , , ,