Moderne bolig? De små forandringer tæller

Føler du, at din bolig trænger til et moderne præg? Og har du samtidig hverken råd eller mod til den helt store renovering? Frygt ej, for små, nye forandringer kan gøre en verden til forskel. Herunder får du 3 gode råd til små, elegante investeringer, som vil pryde din bolig mange år fremover.

jensen-company-og-arnejacobsen-tidensbolig-dk

Et klassisk vægur

Hvide vægge er flotte, dog med lidt pynteting hist og her. Det første råd omhandler nemlig et klassisk, flot vægur, som vil give nyt liv til for eksempel din stue. Et vægur er ikke kun praktisk, men fås også i mange flotte designs, som vil skabe liv og stemning i rummet. Her er det et forslag at gå efter det tidsløse design, så du vil få glæde af uret mange år fremover. Gå efter rummets stil. Er du til det rene look, kan du vælge det hvide, grå eller sorte ur. Er du derimod til mere klassisk, fint design, kan du gå efter guld eller sølvuret. Her er det flotte Arne Jacobsen ur en mulighed. Se de klassiske ure på webshoppen. Hvis du derimod er til det sprudlende ur, kan du være modig og vælge et farverigt ur med et unikt design.

Den moderigtige lampe

Føler du, at din stue mangler stil og hygge? Så er dette råd perfekt for dig. Køb dig en moderigtig lampe, og skab nyt liv i din stue. Lamper fås i mange designs – både som gulv, lofts- og vægmodeller. Hvilken model du ønsker afhænger selvfølgelig af din smag og stil, men en ny lampe vil uden tvivl kunne tilføje et moderne twist til dit hjem. Lamper fås som sagt i mange forskellige modeller, og flere danske designere har fået stor succes med lampedesign både herhjemme og i udlandet. Om end du er til Piet Hein, Luis Poulsen eller en helt tredje designer, er der ingen tvivl om, at en ny, smart lampe vil tilføje hygge, lys og liv til din stue. Klik her for at se et stort udvalg af lamper og alt andet inden for boligindretning.

Et personligt præg med malerier, vægbilleder eller plakater

Kan du ikke se dig selv i det rene klassiske look, og synes du, at du føler dig hjemme iblandt personlige ting? Det sidste råd er at købe et vægbillede eller et maleri. Der findes mange udbydere på markedet, som laver vægbilleder til overkommelige priser, hvor du tilmed kan få dit helt personlige motiv op på et lærred. Ønsker du børnebilleder i stuen? Så er denne løsning den ideelle for dig. Et vægbillede er nemlig en moderne og smart løsning, hvorpå du kan skabe personlighed og liv til dit hjem. Tilsæt en flot ramme, som passer til husets øvrige stil. Du kan også investere i et flot maleri, som er personligt udvalgt. Dette giver ligeledes personlighed til dit hjem, og for de fleste findes der en personlig historie bag de malerier, som hænger i deres hjem. Du kan også vælge en plakat, som giver dit hjem et mere råt look, men også en personlig stemning.