Mørklægningsgardiner forbedrer søvnen

Mørklægningsgardiner skaber det perfekte sovemiljø og forbedrer dermed søvnen døgnet rundt, året rundt. Mørklægningsgardiner er oplagte for alle, der har små børn, som lægges til at sove, inden det er mørkt udenfor. Til alle, der arbejder om natten og sover om dagen. Til alle der holder af en middagslur midt på dagen og til alle, som er trætte af at blive vækket tidligt om morgen i sommerhalvåret. Mørklægningsgardiner er nemme at montere og kan med fordel anvendes i både soveværelse og børneværelse.
mørklægningsgardiner
Velux mørklægningsgardiner
Velux mørklægningsgardiner fås med enten manuel, elektrisk eller solcelledrevet betjening. Stoffet er lystæt og kører udstrakt mellem to sideskinner, der er monteret på vinduesrammen. Du kan vælge mellem 40 farver, der alle skaber en fuldstændig mørklægning i rummet. Ud over at mørklægge værelset, forbedrer Velux mørklægningsgardiner vinduets isoleringsevne med op til 33 %. Aluminiumsbelægningen på bagsiden reflekterer solens stråler og begrænser varmepåvirkningen i rummet. Du får således nogle særdeles energieffektive mørklægningsgardiner.

Faber mørklægningsgardiner
Faber mørklægningsgardiner er en elegant og funktionel løsning, som giver dig unikke og skræddersyede gardiner til hjemmet. Faber mørklægningsgardiner er designet i stilfulde tekstiler med et stort farveudvalg, der alle formår at mørklægge værelset – selv de hvide gardiner. For yderligere at give et elegant look, fås Faber mørklægningsgardiner med en flot frontprofil, som skjuler dine mørklægningsgardiner, når de er rullet op. Således får du fuld funktionalitet om natten og optimalt dagslys og elegance om dagen. Faber mørklægningsgardiner fås med enten kædetræk eller fjeder.

Uniggardin mørklægningsgardiner
Uniggardin mørklægningsgardiner fremstilles individuelt efter dine ønsker og behov. Virksomheden leverer mørklægningsgardiner til både private og erhverv. Du kan vælge mellem 10 forskellige stof dessinger, fremstillet af polyester og behandlet med teflon, hvilket gør dem smudsafvisende. Du kan også vælge forskellige tilretninger af dit rullegardin fra kædetræk til forskellige afslutninger. Priserne er i den billige ende, til gengæld skal du selv måle dine vinduer op og indtaste målene i din bestilling. Du skal også selv montere dine nye mørklægningsgardiner. Har du mod på dette, er der mange penge at spare på skræddersyede mørklægningsgardiner fra Uniggardin.

Fischer mørklægningsgardiner
Fischer leverer professionelle løsninger indenfor mørklægningsgardiner, så det er muligt at opnå 100 % mørklægning udført med systemer i kassette og med specielle sidelister og bundlister med børster. Til almindelig dagligdags brug tilbyder Fischer mørklægningsgardiner monteret i traditionelle rullegardiner eller rullegardiner, som giver en diskret men meget effektiv mørklægning, når de trækkes ned. Derudover finder du et udvalg af udendørs løsninger indenfor mørklægningsgardiner.

Sega mørklægningsgardiner
Med Sega mørklægningsgardiner får du personlig vejledning fra start til slut. Dine nye mørklægningsgardiner designes efter dine ønsker, både hvad angår materialer, farver og afslutninger såsom forskellige tungemodeller eller med kantebånd, der matcher eller er i kontrastfarver. Du kan også vælge forskellige V-underlister i aluminium eller guld til dine mørklægningsgardiner. Alle Sega mørklægningsgardiner er monteret på metalruller, som med deres låsemekanismer sikrer, at rullegardinet er hurtigt og let at fastlåse, hvor det ønskes.


Tags: , , ,