Sådan gør du din bolig klar til salg

Det behøver ikke at koste en formue at gøre en bolig klar til salg. Før du sætter din bolig til salg, skal du tænke over, hvordan du kan få din bolig til at fremstå så flot og indbydende som muligt. I den forbindelse bør du tænke over, at der også er mange andre boliger til salg i dit nærområde – du er altså i konkurrence med andre sælgere. I sidste ende, kan det være små ting, der afgører, om det er din eller naboens bolig, der bliver solgt først.

adamschnack-og-siriushome-tidensbolig-dk

Skab en hyggelig atmosfære med belysning

Der er rig mulighed for at skabe en mere hyggelig atmosfære med belysning. Fremstår din bolig kold og mørk, vil det i værste fald skræmme potentielle købere væk. Der er heldigvis flere ting du kan gøre, for at gøre det mere hyggeligt.
Belysning hører hjemme både indendørs og udendørs, hvor du kan sætte hyggen i fokus. Investerer du lidt penge i en eller flere af nedenstående produkter, kan du sætte et unikt præg på din bolig:

  • Lyskæder
  • Lystræer
  • Lanterner
  • LED stearinlys

Det er blot nogle af de produkter, du kan købe hos Sirius Home, som har specialiseret sig i salg af belysning til indendørs- og udendørsbrug. Du kan se på www.siriushome.dk, hvilke former for belysning, du kan købe til din bolig.

Generelt kan du gøre klogt i at lukke lyset ind, så interesserede boligsøgende automatisk får en hjemlig følelse, når de træder ind i dit hjem. Du kan bl.a. overveje at male dine mørke vægge og lofter med lys maling, så rummene kommer til at virke meget mere indbydende.

Gør rent og aktivér sanserne

Skal du gøre din bolig klar til salg, skal du have fundet støvsuger, gulvmoppe og rengøringsmidler frem, så du kan få rengjort hele boligen godt og grundigt. Har du ikke tiden og / eller overskuddet til at klare den arbejdsopgave, kan du kontakte et lokalt rengøringsfirma. Det er de færreste danskere, der ønsker at købe en bolig, der fremstår beskidt og snavset, hvorfor en omgang hovedrengøring er på sin plads.

Boligsalg handler også om at aktivere sanserne, hvilket man kan gøre på flere forskellige måder. Taler din bolig til sanserne, vil du hurtigere kunne sælge din bolig. Duften af nybagte boller er en af måderne, hvorpå man kan aktivere sanserne – og det er ofte ganske effektivt.

 

Er din bolig salgsklar? – Sæt den til salg i dag

Vurderer du, at din bolig er salgsklar, kan du sætte den til salg allerede i dag. Du skal dog først og fremmest overveje, om du vil foretrække selvsalg eller salg via en ejendomsmægler. Har du ikke erfaring med boligsalg, vil du ofte blive anbefalet at samarbejde med en ejendomsmægler.

Der er flere fordele ved at henvende sig til en ejendomsmægler, når man skal sælge sin bolig. Det er typisk nemmere at finde en køber med en ejendomsmægler, da ejendomsmæglere har adgang til unikke markedsføringskanaler.

Adam Schnack er af de af de ejendomsmæglere, du kan kontakte, hvis du har brug for hjælp til at sælge din bolig. Er det en mulighed, du gerne vil benytte dig af, så se mere her.