Savner du inspiration? Prøv Pinterest!

Kender I Pinterest? Hvis ikke, vil jeg anbefale, at I tager et kig derind snarest!

Når jeg savner lidt inspiration især til design og indretning af boligen, surfer jeg rundt på Pinterest, og jeg får hurtigt nye idéer til nyt design, møbler eller ‘gør det selv’ – igennem de skønne billeder, der florerer rundt derinde!

Pinterest er endnu et inspirerende socialt medie, hvor brugerne lægger (typisk ret flotte) billeder op med links til hjemmesider, hvor man kan finde mere af samme stil. Det kan være egne billeder men lige så ofte billeder fra andre hjemmesider. Du finder alt lige fra madopskrifter, boligindretning, søde dyr, sjove og humoristiske citater og meget mere.

Brugerne “pinner” eller “liker” hinandens billeder, og på den måde spredes billederne og linksene hurtigt til resten af netværket.

Gå i krig med at blive inspireret med det samme uden at have en profil. Eller opret en profil evt. via Facebook, og opret dine egne “boards” og gem dine billeder dér – eller billeder du finder på Pinterest. Jeg ser det som et dynamisk online magasin, hvor man kan søge på mange forskellige kategorier, eller man kan følge nogle bestemte mennesker, venner og bekendte!

De kategorier, der er mest relevant for Tidensbolig-læserne, er Home Decor, Gardening, DIY/ Crafts (Do It Yourself) og Design. Jeg ser også jævnligt efter lækre opskrifter.

Der kommer nye billeder og links hver dag, så det er en genial måde at følge med i alt det nye, inden for alt hvad der interesserer dig. Du kan bruge søgefeltet, eller du kan kikke på “Everything”for at finde tilfældige spændende emner – eller se under en bestemt kategori.

I er  meget velkomne til at følge mig (follow), søg efter Louise Brunsgaard!

>> Link til Pinterest

Happy pinning! 🙂

De bedste hilsener
Louise