Skån din bærbare med et laptop underlag

Efter en lang dag på kontorstolen, kan det være rart at flytte over i et mere komfortabelt møbel og stadig have mulighed for at bruge computeren, eksempelvis til underholdning, shopping eller til at tjekke mails. Her er laptop underlag en fantastisk opfindelse, som både skåner computeren og dine lår mod varmeudvikling samt nedsætter støjen fra computerens blæser og forlænger batteritiden. Du kan både få laptop underlag som simple puder designet til bærbare computere, med indbyggede ventilatorer eller integreret i et total møbel, som i den lækre laptop loungechair fra Rasmus Fenhann.
laptop underlag
Titan G4tz laptop underlag
Dette laptop underlag passer til alle bærbare computere i størrelsesordenen 12″ – 17″, idet den kan trækkes ud. Stilen er enkel, centreret omkring det funktionelle, nemlig bedre ventilation til computeren. Med dette laptop underlag får du således en base, som din bærbare computer vil elske. De indbyggede ventilatorer kører direkte på laptoppens USB-port, og du slipper således for irriterende ledninger og problemer med batterier, der skal udskiftes.

LaptopCooler
Dette laptop underlag består af en 1 centimeter tynd plade bestående af et PCM-materiale, som afkøler computeren, idet det har et frysepunkt på 28 grader og derfor fryser ved stuetemperatur. Det kølende laptop underlag holder sig koldt i op til 5 timer. Herefter kan det genfryses på cirka 3 timer ved stuetemperatur og endnu hurtigere i køleskabet. Cooler Laptop underlag vejer mindre end et kilo og måler 32 x 26 centimeter.

Lagershoppen PC pude
Med dette laptop underlag får du en pc pude og en praktisk taske i ét produkt. På den måde kan du altid sidde behageligt og arbejde, uanset om du er i toget, flyet, sengen eller på sofaen. Når du har taget din laptop ud af tasken, kan du vende tasken om og dermed få et godt laptop underlag, der beskytter mod strålevarme fra computeren og giver dig et stabilt og skridsikkert underlag at arbejde på. Der er desuden et separat rum til mus, kuglepen, USB-stick, mobiltelefon osv.

Laptop loungechair
Designeren Rasmus Fenhann har gjort det både komfortabelt og stilfuldt at tage computeren med ud af arbejdsværelset. Med sin flotte laptop loungechair har han skabt et total møbel, hvor du både får en elegant loungechair og et praktisk laptop underlag lige inden for rækkevidde. Stolen er lavet af naturtræ og en blød, lysegrøn pude, der passer til alle stilarter. Laptop loungechair kan både bruges i hjemmet og på arbejdspladser, hvor der ønskes fleksibilitet og mulighed for at skifte arbejdsstilling i løbet af dagen.

Bräda laptop underlag
I den billige afdeling finder du Bräda laptop underlag, som forhandles i Ikea. Det består af en simpel pude, der er formet til at stå i skødet. Der er således ingen ventilatorer, men pudens tykkelse og materialer sikrer, at varmen fra computeren ikke trænger igennem. Bräda laptop underlag er således en både enkel og effektiv pc pude, som det er nemt at pakke væk efter brug, og som trods sin lave pris lever op til kravene om at forhindre strålevarme.


Tags: , , ,