Stilfuld belysning med smukke pendler

Pendler er elegante lyskilder, som kan løfte selv et ordinært spisebordsarrangement til nye højder. Du kan også anvende pendler i entreen, hallen eller en højtloftet gang og få et behageligt lys på en stilfuld måde. Der findes et enormt udvalg af pendler, fra de populære klassikere til moderne og farverige designs, der føjer masser af personlighed og kant til hjemmet. Er din bolig holdt i minimalistisk stil med hvide farver, kan det være flot at bryde stilen med kulørte pendler og specielle pærer i originale udformninger. Her på siden kan du læse om nogle af de mange smukke pendler, der er på markedet, og måske finde den helt rigtige til din bolig.
pendler
Papillon
Papillon pendler er en fantasifuld hængelampe udformet som en farvestrålende sommerfugl. Vingerne er fremstillet i akryl og fås i farverne lilla, hvid, sort, neon grøn og transparent. De flotte pendler er designet af Design by Us og måler 58 x 58 centimeter. Med Papillon får du en smuk og utraditionel pendler, som der med garanti vil blive lagt mærke til. De iøjnefaldende pendler er velegnet til at hænge flere sammen. Der findes også en sød baby pendler i samme design, som vil sætte prikken over i’et på ethvert børneværelse

Koglen
De klassiske pendler under betegnelsen Koglen er designet af danske Poul Henningsen, som står bag en lang række design ikoner indenfor boligindretning. Koglen er fremstillet af hele 72 blade, der er placeret forskudt af hinanden på 12 stålbuer. Koglen pendler ligner således, som navnet antyder, grankogler, der er hængt op med hovedet nedad. De mange blade gør, at pæren ikke er synlig fra nogen vinkel, og der opnås et behageligt og afbalanceret lys. Koglen pendler fås i rustfrit stol, kobber, børstet og lakeret samt i hvid.

Flower Pot
Denne flotte pendler har fået sit navn, fordi den ligner en lysende blomst. Lampen er sammensat af en kugle og en halvkugle, der til sammen giver en smuk blændfri pendler, hvis lys er både blødt og harmonisk. Flower Pot pendler er designet af Verner Panton og fås i 10 skønne farver. Vælg mellem børstet og poleret stål. Du kan også få denne pendler i en imponerende megaudgave, som egner sig fortrinligt til større lokaler eller som en sød bordlampe, der er flot at stille i vindueskarmen eller på bogreolen.

Blauet Acero
Disse sexede pendler er del af en helt ny lampeserie af Joan Lo, holdt udelukkende i rustfrit stål for et stilrent og iøjnefaldende look. Lamperne fås i forskellige størrelser fra 20 centimer i omkreds til 60 centimeter i omkreds. Med deres stringente og blanke design er disse pendler perfekte i køkkenet, særligt hvis køkkenet er holdt i sort og rustfri stål, men også til et mere klassisk, hvidt køkken, vil det være flot at bryde stilen med disse lækre design pendler.

Find mere inspiration på https://www.lyskilderdirekte.dk/


Tags: , , ,