Tæpper er in

I mange år var det kun moderne, hvis du havde trægulv, men i dag er det igen muligt at vælge gulvtæpper i hele sit hus eller lejlighed og stadig være moderne.

Fordelen, ved tæpper frem for trægulv eller klinkegulv er bl.a., at det er varmt og behageligt. Hvis du bor et sted, hvor der ikke er varme i gulvet, kan det tit være koldt og ubehageligt at gå rundt med bare fødder. Met et gulvtæppe er det altid blødt og behageligt.

Ulempen er, at det kan være mere besværligt at gøre et tæppe rent. Desuden skal du passe mere på et gulvtæppe, da det kan have større konsekvenser at spilde på et gulvtæppe i forhold til et klinkegulv.

Du kan få tæpper i stort set alle farver. Det bliver derfor ikke et problem at finde noget, som passer til dit hjem. Udover udseende skal du også overveje, hvad dit tæppe skal kunne holde til. Hvis du f.eks. har små børn, kan det være en fordel med et slidstærkt tæppe, som kan holde til lidt mere end almindelig tæpper.

Hvis du vil vide mere om tæpper, kan du se mere her. Her kan du købe alt fra vævtæpper til fladvæv.

Du kan altid bruge hjemmesiden til at finde inspiration, for du kan købe tæpper mange forskellige steder og sikkert også et sted nær dig.


Tags: , , , , , ,