Whiteboard til dit kontor

Hvis du har et hjemmekontor, bør du også have et whiteboard, da det kan øge din effektivitet, når du arbejder hjemme. Det er sådan set uanset, hvilken slags arbejde du laver på dit kontor. Når du skal have et whiteboard, kan du ligeså godt vælge at bruge lidt penge på det, da du bliver gladere for det i længden, da de billige whiteboard tit er svære at skrive på.

Både til arbejde og fritid
Hvis du har problemer med at strukturere din tid, finder du ud af, at det bliver meget lettere, hvis du har en whiteboard tavle, da du kan skrive alle dine opgaver op og pludselig er det lettere at overskue, hvad du skal lave. Det er uanset, om du skal lave en skoleopgave, firmaprojekt, eller hvis du bare skal skrive en tale til din vens fødselsdag.

Valg af whiteboard
Du kan få mange forskellige whiteboard i forskellig kvalitet. Du skal vælge et, som passer ind i resten af stilen på dit kontor. Du skal også finde ud af, hvad du vil bruge dit whiteboard til, da du kan få masser af forskellige whiteboard tavler. Hvis du f.eks. gerne vil struktuere din tid, kan du få et whiteboard, hvor der er lavet en kalender for dig. Enten med en uge- eller månedsplan.

Du skal også finde ud af, om du vil have et whiteboard hængende på væggen, eller om du hellere vil have det stående på gulvet. Med et mobilt whiteboard kan du flytte dit whiteboard rundt, og derved bruge det flere steder. Det kan være en fordel, hvis du f.eks. gerne vil bruge det andre steder end på dit kontor, eller hvis du har et stort kontor.

I stedet for et whiteboard kan du også købe en glastavle, som har samme funktion som en whiteboard tavle, men du kan vælge en glastavle i flere forskellige farver, er det tit lettere at få det til at passe ind i kontorets stil. En glastavle kan selvfølgelig også fås som gennemsigtig glas.

Du skal have et whiteboard på dit kontor.


Tags: , , , ,