Få din egen hjemmebiograf

Det har aldrig været billigere at få sin egen hjemmebiograf. Fordelen ved en hjemmebiograf er, at du får en super oplevelse, hver gang du ser film, og ikke kun når du tager i biografen. Hvis du samtidig laver popcorn, kan du sammen med familien eller vennerne få næsten samme oplevelse, som du kan i biografen.

Højtalere og skærmen er det helt centrale, hvis du skal have en god hjemmebiograf.

Højtalere
De fleste bruger bare højtalerne på deres fjernsyn, når de ser film. Hvis du skal have oplevelsen af at sidde i en biograf i dit hjem, er det vigtigt, at du køber surround sound. Surround sound placeres foran dig og bagved dig og desuden skal du have en forstærker. Alle ting hører med til de fleste surround sound sæt, du skal bare spørge i din lokale hi-fi butik eller søge på internettet.

Skærm
Når det kommer til skærmen, er der to ting du kan gøre. Enten skal du vælge et stort fladskærmsfjernsyn. De fleste eksperter peger på, at et Plasma fjernsyn er at foretrække i forhold til LCD fladskærme.

Ellers skal du vælge et lærred, som kommer langt tættere på selve biografoplevelsen. Med et lærred skal du købe en projektor, som fungerer på samme måde som i biografen. Fordelen ved denne løsning er, at du kan få det klart største billede, men det kræver selvfølgelig også mere plads end en fladskærm. Hvis du har plads er det helt klart det værd. Det er dog også en del dyrere end fladskærme. Du kan se eksmepler på projektor og lærred her.

En ting er sikkert, hvis du investerer i en hjemmebiograf. Du fortryder det ikke.


Tags: , , , , , , , , ,