Smukke fuglekasser til haven

Leder du efter de helt rigtige fuglekasser til haven, har vi her samlet et udvalg af smukke og solide fuglekasser i kvalitetsrigtige designs, som egner sig til det danske klima. Fuglekasser er dekorative og skaber samtidig masser af liv og fuglesang i haven. Køb gerne flere forskellige fuglekasser og placér dem forskellige steder i haven. På den måde har fuglene flere valgmuligheder, og du har fugleliv, uanset hvilken side af huset, du befinder dig på. Husk at placere dine fuglekasser et sted, hvor fuglene er uforstyrrede og udenfor eventuelle rovdyrs rækkevidde. Husk også at tjekke om dine nye fuglekasser har brug for vedligeholdelse i form af imprægnering eller lignende.
fuglekasser
GreenTools.dk fuglekasser
På GreenTools.dk finder du en hel serie af fuglekasser fremstillet af dansk lærketræ. Træet er fra danske skove og udmærker sig ved at være dyrket på bæredygtig og miljømæssig vis. Fordelen ved fuglekasser af lærketræ er en høj holdbarhed og evne til at modstå det danske klima med fugt og svingende temperaturer. I GreenTools sortiment finder ud udover fuglekasser også et spændende udvalg af foderhuse, bænke, havebroer, mm. Alt sammen produceret i dansk lærketræ.

Naturbutikken.dk fuglekasser
Naturbutikken.dk er anbefalet af Dansk Ornitologforening, da deres fuglekasser til fulde lever op til fuglenes behov og er tilpasset efter de enkelte arter. Du finder et stort udvalg af fuglekasser til havens fugle i lækre designs og naturlige materialer, såsom koksflet, træbeton og fyrretræ. Køber du fuglekasser hos naturbutikken, støtter du fuglene økonomisk. Udover fuglekasser finder du et stort udvalg af foderhuse, foderautomater med videre.

Fuglekasse af svenske ornitologer
På froebutikken.dk finder du smukke og unikke fuglekasser, blandt andet et skønt eksemplar designet af svenske ornitologer, som giver dig fuglekasse og foderbræt i én og samme vare. Fuglekassen er fremstillet af lærketræ og har mange fine detaljer. Farverne er miljøvenlige, holdt i hvidt og blåt. Denne fuglekasse kan rumme hele 2 liter foder og er konstrueret, så de små fugleunger ikke overophedes.

Gardenlife.dk fuglekasser
Besøg gardenlife.dk og find fuglekasser udviklet af danske designere for et moderne og stilfuldt produkt. Alle butikkens fuglekasser er af højeste kvalitet og sikrer dig produkter, som er unikke og elegante, både hvad angår materialer og design. Se for eksempel de skønne ovale fuglekasser i hvid og sort glasur, som er lige til at hænge op under halvtaget. Eller hvad med det sjove stærekasse tower, som rummer plads til flere familier ad gangen. Du finder også fuglekasser med indbygget kamera, så du kan holde øje med livet i den lille fuglefamilie uden at forstyrre.

Genbyg.dk fuglekasser
På genbyg finder du flotte og funktionelle fuglekasser af danske træsorter, såsom douglasgran og lærketræ. Alle butikkens fuglekasser af fremstillet i hånden og samlet med rustfri skruer for et miljørigtigt resultat med lang holdbarhed. Blandt de mange fine fuglekasser til havens fugle, finder du en sjov fuglekasse med indbygget plexiglas, som giver dig mulighed for at følge med i fuglenes liv, uden at du forstyrrer. Ud over det store udvalg af fuglekasser finder du mange andre praktiske og dekorative ting til haven.


Tags: , , ,